TPS heitti tanssitytöt otteluista ulos, tilalle tanssivat nakkipojat?

TPS teki liikkeen, joka on aiheuttanut suuren keskusteluvyöryn. Aina niin perinteisten tanssityttöjen sopimusta ei uusittu. Nyt jääkiekkoa pitää seurata ilman tanssityttöjä, kamalaa!
Some ja keskustelupalstat ovat tietenkin täyttyneet järkytyksestä, kuten aikamme kuvaan sopii. ”En tule enää matseihin”, kuuluu monen mantra. Jos kasaisimme tutkimuksen järkyttyneistä, veikkaan ettei heistä suurin osa ole koskaan ostanut ainuttakaan lippua TPS:n peliin. Media mässäilee termeillä ”huippusuositut tanssitytöt” ja ties millä. Jos suosio olisi huippua, suosio myisi myös lippuja ja yhteistyötä olisi varmasti jatkettu. On puhuttu myös potkuista, sekään ei pidä paikkaansa.

”Ei annettu potkuja. Ajatus oli ja on uudistaa ottelutapahtumaa ja parantaa palvelua. Teimme monia muitakin parannuksia esim. lastenmaailma”, sanoi TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

One thought on “TPS heitti tanssitytöt otteluista ulos, tilalle tanssivat nakkipojat?

  • syyskuu 11, 2017 at 5:12 pm
    Permalink

    Vieläku päivittäis muuten upeasta tapahtumasta sen valitettavan aikansa eläneen, masentavan maalilaulun edes jollain tapaa 2000-luvun tps ilmeen mukaiseksi, olisi aikalailla kaikki valmista kannua varten.

Comments are closed.