Aika nostaa leuat rinnasta!

Ulkona on maailman kaunein keli!
Aurinko paistaa ihan siniseltä taivaalta ja ainakin mun mielestä siellä näyttää ja kuulostaa jo vähän keväältä!
Siihen se sitten jääkin toistaiseksi. Totuus nimittäin on, että siellä on myös pakkasta 18 astetta.

Mua ei kuitenkaan yhtään haittaa pieni pakkanen, kunhan aurinko paistaa. Toki aamulenkillä koiran kanssa kirosin ton pakkasen taas alimpaan helvettiin, mutta näin sisältä käsin ja isojen ikkunoiden takaa se näyttää huomattavasti kivemmalta ja musta tuntuu, että tykkään siitä taas .
Ei vaan oikeasti, ihan sama pakkaslukemille kunhan aurinko paistaa! Se tuo niiiin paljon energiaa ainakin mulle, ettei mikään muu tehoa samalla tavalla.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Tuosta ihanasta taivaalla mollottavasta pallosta mä voisin kirjoittaa varmaan seuraavan vuoden postaukset, mutta fiilistellään nyt ihan pikkuisen vaan sitä, mikä on parasta näissä ensimmäisissä aurinkoisissa päivissä.

Mä  rakastan sitä, että ihmiset tuntuu heti hymyilevän ihan pikkuisen enemmän. Selät suoristuu ja leuat nousee rinnasta ja maailma sekä muut ihmiset näyttävät heti vähän valoisammilta. Joku saattaa jopa yllättää avaamalla suunsa ja puhumalla sanan tai kaksi tuntemattomalle kanssaeläjälle ! 😉

Ihanaa on myös se, että ulkona kävellessä kasvot saa heti vähän väriä ja eloa. Mulla itsellä ne pamahtavat alta aikayksikön täyteen pisamia mutta sen lisäksi ne saavat melko nopeasti pienen päivetyksen. Ihan pienen pienikin terve väri muuttaa olemusta jo ihan valtavasti (nimim. lakananvalkoinen) !

Mikä on erityisen ihanaa minusta, niin lintujen laulu!
Kävelin aamulenkillä ja kuulin ympäriltäni ihan loputtomasti lintujen laulua.
Auringonpaiste ja noi äänet saa mut heräämään henkiin tehokkaammin kuin mikään muu.

Kyllä se kevät sieltä tulee!

 

Kuva: Oleg Oksanen

<3 Anniina