Aikaa itselleni

Tukholman kentällä lähdössä kotiin.
Kädet tärrää jo neljättä tuntia älyttömän lentopelon vuoksi, joka on pahentunut kerta kerralta astuessani koneeseen. Tästä puhun muuten huomisella  videolla enemmän!
Joka tapauksessa ihanaa päästä kotiin ja omaan sänkyyn, vaikka kyllähän tuo hotellin queen size- sänky miljoonine tyynyineen ja överipaksuine peittoineenkin kelpasi meikäläiselle vallan hyvin. Tulipahan muuten nukuttua kahdet 12 tunnin yöunetkin viikonlopun aikana ! Luojan kiitos tää reissu pysyi kuitenkin näin lyhyenä, meinaan pari päivää lisää ja alkaisi toi aamupalabuffa painaa ikävästi farkkujen vyötäröllä…

Tukholmassa mä tein paljon töitä, sekä koneella hotellin raflassa, vällyjen välissä, kahviloissa että milloin missäkin ja sen lisäksi tapasin pari iki-ihanaa yhteistyökumppania. Kuitenkin suurimman osan viikonlopusta mä vietin yksin omassa rauhassani omien ajatusteni kanssa. Välillä yksin oleminen vaan tekee NIIIN hyvää !
Musta tuntuu, että olin superluova ja ja tehokas sekä pystyin keskittymään noin miljoonaprosenttisesti kaikkiin duuneihini jotka välillä kotona konepöydän ääressä saattaa tuntua pakkopullalta. Lisäksi mun pää pursusi tuhansia ajatuksia ja jotenkin noiden muutaman päivän aikana kaikki vain järjestyi. Kun viettää tunteja toistensa perään yksin seuranaan vain omat ajatukset, tulee joka ikinen pienikin ajatus toistettua pääkopassa niin monta kertaa, että järjestys on taattu.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Niin paljon kuin mä rakastankin ihmisten seuraa, elämää pursuavaa kotia ihanien kämppisteni kanssa, mun isoa perhettä, ihmisvilinää ja sosiaalista kanssakäymistä, niin kyllä mä rakastan myös yksin oloa!
Vieras kaupunki, outo ympäristö täynnä tuntemattomia ihmisiä ja aikaa itselleni. Sitä mä kaipasin ja sitä mä myös sain! Vaikkakin ihan vaan muutaman päivän.
Tosin se muutama päivä on juuri ideaali aika, enhän mä erakoitumaan kuitenkaan lähtenyt.
Nyt koneeseen ja kotia kohti!

<3 Anniina