Fiilikset Maltasta tähän mennessä

Päivitystä Maltalta!
Eilinen meni mulla ensin aamupäivästä kierrellessä lähialueilla, kuvaillessa ja viettäessä vähän aikaa Maltalla asuvan ystäväni kanssa.
Päivästä ei oikeastaan sen enempää, sillä siitä saan teille toivottavasti myös videota.

Illalla lähdettiin Vallettaan, josta mulla ei ole lainkaan videomateriaalia, sillä sinne lähdettiin keskittymään työprojektiin jonka vuoksi olen täällä. Kierreltiin upeaa, vanhaa kaupunkia ilta-auringossa, poikettiin mm. ihanalla rantaterassilla, pysähdyttiin katsomaan ulkoilmakonserttia ja istahdettiin pariinkin pieneen baariin nauttimaan drinksuja ja nauttimaan Vallettan tunnelmasta -joka muuten on i-ha-na.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Tänään taas vietettiin päivä nauttien auringosta ihan täysillä.
Eilisen muutama ekstradrinksu meinasi aamulla painaa hieman askelta ja olotilaa mutta lounas ulkona, iso jääkahvi ja hyppy mereen teki ihmeitä. Viihdyttiin ulkona oikeastaan koko päivä istuskellen merenrannassa, nauttien kylmiä kokiksia ja välillä mereen pulahtaen.
Nyt pitkän päivän ja suihkun jälkeen on hyvä nauttia lasi viiniä, syödä kunnolla sushia ja sen jälkeen painella pehkuihin, jotta jaksetaan aamulla herätä koneeseen ja lähteä kohti Helsinkiä.

Ehkä kirjoitan Maltasta ja paikoista joissa käytiin vielä tarkemminkin, mutta tässäpä tämä tällä kertaa.
Mä TODELLA tykästyin tähän paikkaan ja paljon on vielä näkemättä.

Palaan tänne siis varmasti vielä joskus uudelleen. 🙂

<3 Anniina