Hyvä ja huono energia

Mä oon huomannut, ettei hyvästä energiasta puhuta turhaan.
Ihmisten fiilikset ja energiat vaikuttaa muhun hyvin paljon ja oon myös todella herkkä aistimaan niitä. Kuten olen aiemminkin sanonut, luotan intuitiooni enemmän kuin mihinkään muuhun, kun on kyse ihmissuhteista.
Oon huomannut myös sen, että mitä helpommin päästän irti negatiivisesta energiasta ja sitä tuovista ihmisistä, sitä enemmän hyvä energia on läsnä mun elämässä ja sen myötä myös sitä kantavat ihmiset.
Enkä mä nyt puhu siitä, että siivoan kylmästi ihmisiä pihalle elämästäni, vaan lähinnä siitä keihin ihmisiin ja mihin tilanteisiin mun kannattaa käyttää omaa energiaani.
Jos ympärillä on ihmisiä jotka ainoastaan syövät mun energiaa antamatta mitään takaisin, näen asian niin, että jätän hakeutumatta näiden ihmisten seuraan ellei se ole jostain syystä täysin välttämätöntä.

Viime aikoina mut on yllätetty positiivisesti enemmän kuin kerran.
Mua ilahduttaa suunnattomasti ihmiset, jotka kannustavat toisiaan sen sijaan, että kilpailisivat ja tavoittelisivat aina omaa etuaan.
Pienet spontaanit kehut ja teot, toisten vilpitön auttaminen ja eteenpäin puskeminen odottamatta mitään takaisin on älyttömän inspiroivaa.
Myös niinkin pieni asia kuin hymyn ja positiivisten sanojen valitseminen tilanteessa, jossa toisena vaihtoehtona olisi valittaa mitättömyyksistä on ihan uskomattoman merkittävää.
Mä vaan rakastan sitä tunnetta, kun huomaan jonkun valitsevan negatiivisuuden sijasta positiivisuuden, vaikka se vaatiikin usein vähän enemmän ponnisteluita.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Voin onnellisena todeta, että tällä hetkellä näen ympärilläni tätä ihanan paljon.
Se auttaa myös mua valitsemaan oikein. 🙂

 

<3 Anniina