Ihana muutos ympärilläni

Mä oon kuluneen viikon aikana saanut erityisen monta kertaa hyvän mielen siitä, kun olen nähnyt muiden ihmisten huomioivan toisia, tuntemattomia ihmisiä.
Ehkä se on tää aurinkoinen keli joka on sulattanut suomalaistenkin sydämet ja nostanut ne katseet tien pinnasta muiden katseisiin mutta joku ihana muutos ainakin mun silmieni edessä on tapahtunut .

Noita pieniä, hymyilyttäviä asioita on ollut paljon lähtien ihan siitä, että vastaantulijat hymyilevät toisilleen .
Erityisen hyvän mielen esimerkiksi eilen mulle toi tyttö, joka käveli mua ja ystävääni Sandraa vastaan, kun me oltiin illalla käveleskelemässä kameran kanssa ja mä olin juuri  ottamassa Sandrasta kuvia.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Tää tyttö oli nopealla vilkaisulla ”rokahtavan” näköinen mimmi, joka käveli napit korvilla meitä vastaan ja ajattelin hänen painelevan ohi samaa vauhtia. Tyttö kuitenkin pysähtyi, otti napit korviltaan hymyillen ja kysyi, että halutaanko me hänen ottavan kuvia meistä.
Meidän ensireaktio oli varmasti hauska, sillä ensin me Sandran kanssa katsottiin toisiamme montut auki jonka jälkeen ihan innoissamme alettiin näyttämään, mistä ja millainen kuva me halutaan.
Tää mimmi oli vielä erityisen kärsivällinen ja tarjoutui ottamaan useampia kuvia, jotta saadaan varmasti onnistunut ruutu. Sen jälkeen hän toivotteli hyvät päivänjatkot ja jatkoi matkaansa.

Sinänsähän tää oli aivan tavallinen teko, jonka kuka tahansa voisi tehdä mutta meille se oli ihana ja piristävä yllätys. Mä otan ystävieni kanssa usein kuvia milloin missäkin ja yleensä esimerkiksi pyörätien varteen kamojemme kanssa parkkeeratessa tavallisempi reaktio on dramaattinen tien toiseen laitaan kaartaminen ja perinteinen ”tää on hei kulkuväylä” -katse.

Tästä jäi kyllä erityisen hyvä mieli! 😀
Hymyilkää ja olkaa just noin ihania toisillenne kaikki.

<3 Anniina