Kesäpäivitys vaatehuoneeseen

Eilen mulle iski se vimma, joka iskee aina noin kerran vuodessa. Sais kyllä tapahtua useamminkin, mutta jostain syystä kerta vuoteen on meikäläiselle se normaali tahti.. Nimittäin vaatehuoneen siivous!
Okei tottakai mä pidän vaatekaappini suht siistin näköisenä (not) pitkin vuotta, mutta tää kunnon tyhjennys on asia erikseen!
Nyt on siis edessä koko vaatehuoneen tyhjennys ja joka ikisen vaatekappaleen läpi käyminen. Haaveissa olisi, että saisin ainakin puolet lisää tilaa tämänhetkiseen tilanteeseen verrattuna. Tuskin onnistuu, mutta haaveilla saa. 😉 Jos nyt edes sen verran, että uudet kesäkledjut mahtuu hyllyihin taistelematta.

Vielä en oo päättänyt, mitä pois heitettäville vaatteille teen. Mä en säilytä vanhoja ja puhki kuluneita vaatteita kaapeissani, joten kaikki vaatteet joista luovun, tulee olemaan hyväkuntoisia ja osa jopa uusia. Vaikka mä en mikään himoshoppaaja ookkaan, tulee vaatekaupoilla välillä tehtyä ihan liikaa heräteostoksia, jotka menee kaupasta tullessa suoraan hyllyyn eikä liikahda sieltä koskaan.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Eilen uskaltauduin vähän silmäilemään työmaata ja silmiin osui tää vanha laukku. Oon ostanut tän pienokaisen Italiasta vuonna 2014 siellä asuessani, jonka jälkeen se on ollut supervähällä käytöllä. Onneksi, sillä mä oon ihan myyty nyt! Mulla oli kausi, jolloin rakastin hopeisia yksityiskohtia kaikessa ja sitä vastoin vihasin kultaista, joten tää on varmaan painunut unholaan siinä vaiheessa. Nyt on kuitenkin aika antaa kyseiselle pikkulaukulle uus elämä!
Joskus näitä tällaisiakin ylläreitä löytyy, jee!

<3 Anniina