Kroppa ja pää kondikseen

Kävin tänään ostamassa salikortin meidän uudelle lähisalille.
Voi sitä innon ja energian määrää mikä pukkasi päälle heti, kun uus kortti oli lapasessa ja tilat tsekattuna!
Oon tällä hetkellä kipeänä, joten treenistä ei ollut puhettakaan vielä tänään, mutta voi hitsiläinen mä en malttais odottaa enää yhtään.
Vaikka kesää pitkin on treenailtu enemmän ja vähemmän, niin tällä viikolla iski päälle kunnon ikävä salille.
Nyt on aika taas saada kunnon tekemisen meininki ja hyvä rutiini päälle. Asiaa helpottaa huomattavasti se, että ensimmäistä kertaa elämäni aikana sali on oikeasti mun kodin VIERESSÄ. Tää on erittäin positiivinen asia, sillä tekosyyt jäädä himaan laiskoina päivinä vähenee taas vähän! 😉
Onneksi mun on melko helppo pitää kiinni treenitahdista, kun pääsen siihen kiinni. Toki huonoja päiviä löytyy mutta kyllähän se on niin päin, että salin skippaaminen aiheuttaa paljon ikävemmän fiiliksen kuin itsensä repiminen sängystä ylös.
Päivät lähtee käyntiin tuhat kertaa paremmin ja pääkoppakin on täynnä ihan uutta energiaa, kun treeni kulkee.
Sitäpaitsi, vaikken treenaa #BODYGOALS – kuvat silmissä kiiluen vaan lähes täysin sen hyvän fiiliksen ja energian vuoksi, on peilikuvakin paljon kivempi katsella, kun tietää tekevänsä oikeasti duunia sen eteen.
Myös se, että kroppa on hyvin pitkälti myös mun työkalu duuneissa voi saada mut tuntemaan oloni välillä vähän epävarmaksi ellei treeni ole säännöllistä. Vaikka pysyn hyvässä kunnossa suhteellisen kevyellä treenillä ja pidän hyvän huolen itsestäni aina, on kamerankin edessä kivempi olla ja epävarmoja fiiliksiä ei juuri ole, kun tietää pitävänsä itsensä parhaassa valmiudessa” siihen joka päivä.

Uusi kotisali, here I come!

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Kuva: Saara Taussi

<3 Anniina