Lähes someton Barcelonan matka

Oon viettänyt viime päivät nukkuen pitkään, nauttien Barcelonan ihanista ruuista, fiilistellen lämmintä säätä, kapeita katuja ja vanhoja rakennuksia, ystävällisiä ihmisiä ja iltoja kävellen teillä, joilla ei kulje ainuttakaan autoa. Se onkin yksi mun lempiasioista täällä, siis kadut ilman autoja. Mä tajusin yhtäkkiä eilen illalla sen, miksi käveleminen Barcelonan kaduilla öisin on niin paljon rauhallisempaa, kuin Helsingissä. No juurikin siksi, että Helsingissä sä voit kävellä jotain kymmenen metriä kävelykadulla jolla autot ei saa ajaa, sillä noita katuja ei juurikaan ole olemassa.

Ihaninta on ollut, että mä olen OIKEASTI lomaillut. Vaikka puhunkin nyt vain parista kokonaisesta päivästä, oon levännyt tänä aikana enemmän kuin viimeisen vuoden aikana yhteensä. Yksi suurimmista syistä on se, että oon ottanut tällä reissulla vähemmän kuvia ja some-matskua, kuin koskaan. Mulla ei ole yhtäkään hyvää kuvaa itsestäni täällä, enkä ole edes ajatellut asiaa. Eilen mä olin unohtanut postata Instagramiini ja blogin unohdin täysin. Vlogia mä olen kuvannut, mutta oikeastaan vain kertoakseni asioista joita täällä on tapahtunut, en tallentaakseni kaikkea kameraani tapahtumahetkellä. Enkä mä ole edes stressannut asiasta.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Tää reissu on siis yksinkertaisesti ollut vapauttava. Annoi itselleni luvan olla stressaamatta, olla kuvaamatta  ja somettamatta vaikka olenkin maailman ihanimpien kuvausmestojen keskellä jatkuvasti ja saisin täältä tonneittain piristävää somematskua harmaiden talvikuvieni keskelle. Mä olen käynyt uskomattoman kivoissa ja kauniissa paikoissa, mutta tallentanut ne ainoastaan verkkokalvoilleni ja muistiini kameran sijaan.
Valitettavasti siis sitä piristävää ulkomaanmatskua ei nyt juurikaan ole, mutta arvatkaa mitä, mä olen kerrankin levännyt kunnolla !

 

<3 Anniina