Maailman paras äiti

Tässä postauksessa on yksi kauneimmista ja tärkeimmistä kuvista mitä mä omistan.
Kuvassa on mun äiti ja minä yli kaksikymmentä vuotta sitten. Äiti on maailman kaunein ja mä oon maailman parhaassa paikassa, äidin sylissä. Miksi mä kirjoitan tästä niin tietysti siksi, koska eilen oli äitienpäivä. Olisi varmaan pitänyt kirjoittaa jo eilen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä !?

Ei ole kauaa, kun mä naistenpäivänä kirjoitin elämäni naisista ja kyseisessä postauksessa myös mun äidistä. Silti mä oon sitä mieltä, että äitejä (varsinkaan omaa äitiään) ei voi koskaan hehkuttaa ja rakastaa liikaa.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Mulle äiti on ihminen, jolle mä voin soittaa mihin aikaan vuorokaudesta vaan millä asialla vaan.
Oli mulla sitten huolia ja murheita, iloisia asioita tai hölmöjä kysymyksiä, äiti varmasti vastaa eikä koskaan väheksy asian tärkeyttä.
Isä ja äiti on myös ensimmäiset ihmiset, kenelle mä soitan kaikista asioista.

Äiti on myös ihminen, jolta mä olen perinnyt suuren osan ulkoisista piirteistäni sekä paljon luonteenpiirteitä, muunmuassa mustista mustimman huumorintajun. Sen vuoksi äiti on myös se, jonka kanssa mä nauran enemmän kuin yhdenkään muun ihmisen tässä maailmassa. Tai no, ehkä sisarusten..

Äiti on ihminen, jonka omistautumista, rehellisyyttä ja sisukkuutta mä ihailen suunnattoman paljon.
Ja kukapa ei ihailisi sitä, miten joka ikinen lanka pysyy äidin käsissä, vaikka ne olisi kaikkien muiden käsistä karanneet jo ajat sitten.

Tätä listaa mä voisin jatkaa ihan loputtomiin, mutta sanon sen vielä lyhyesti: mun äiti on maailman paras äiti.

Mun äiti ei olisi voinut olla parempi äiti mulle tai mun sisaruksille ja mä tunnen olevani maailman onnekkain voidessani sanoa niin.
Hän on myös juuri sellainen äiti, millainen mä haluan omille lapsilleni joskus tulevaisuudessa olla.
Kyllä, mäkin haluan olla äiti joskus.

Ihanaa äitienpäivää kaikki äidit <3

<3 Anniina