Maanantai ja tuleva viikko

Maanantait on mulle sellaisia päiviä, kun mä istun alas ja laitan koko viikon järjestykseen.
Kirjoitan to do- listoja, soitan puheluita, käyn läpi maileja ja kalenteria.
Istun myös yleensä toimistonurkkauksessani iltaan asti, sillä kaiken tuon ”järjestelyn” lisäksi teen pitkän päivän muita ”oikeita” töitä.

Maanantai on mulle myös yleensä sellainen superhypermotivaatiopäivä, mikä tarkoittaa, että saatan saada pakettiin parinkin päivän työt yhdessä illassa.
Mä käyn aina uuteen viikkoon kiinni verenmaku suussa, mikä kannattaakin hyödyntää istumalla tässä koneella niin kauan, kuin energiaa riittää.
Samalla mä petaan itselleni motivaation jatkumisen sillä, että kaikki ärsyttävä ylimääräinen pikkusälä on tehty maanantain jälkeen, viikko on järjestyksessä ja päivät suunniteltu.
Siitä sitten eteenpäin selkeän suunnitelman ja aikataulun kanssa.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Tällä viikolla mulla on tiedossa muunmuassa uusia blogijuttuja, yhdet tai kahdet kuvaukset, paljon ihan tavallista työntekoa, kovaa treeniä ja lisäksi ystävien seuraa.
Tämän viikon aikana mä aion myös pistää ruokavalioni taas kuntoon, sillä viimeisten viikkojen aikana se on jäänyt aivan liian vähälle panostukselle.
Mä en suinkaan ole herkutellut tai syönyt itseäni ähkyyn vaan päinvastoin. Ruoka-ajat on päässeet unohtumaan kerta toisensa jälkeen ja kun näin käy, mun paino lähtee aika liukkaaseen laskuun.
Tällä viikolla mä siis aion taas muistaa syödä!! 😀

Sellainen, aika tavallinen viikko tiedossa.
Ihanaa viikkoa ja maanantaita myös sulle!

Kuvat: Oleg Oksanen
<3 Anniina