Mitä mun vaatekaapille tapahtui !?

Jos joku, niin mä olen ollut aina pukeutumisessani mustan puolestapuhuja.
Kun mun vaatekaapin on avannut, sisältö on ollut 99 prosenttisesti mustaa, jonka lisäksi seasta on löytynyt ehkä vähän tummansinistä, nudea, ruskeaa ja harmaan sävyjä.
Jopa mun kesävaatteissa sävyt ovat olleet mustaa ja tummanpuhuvaa, punainenkin on ollut sitä tummista tumminta. Lähes ainut vaaleampi väri nuden lisäksi mun vaatekaapissa on ollut vaaleansininen.

Kun mä olin lähdössä Kyprokselle ja pakkasin kesävaatteitani laukkuun, mua alkoi oikein ärsyttää. KAIKKI oli mustaa ja harmaata. Tosi kesäistä hei..
Päätin, että jos mä sieltä jotain kesävaatteita itselleni löydän, yksikään ei tule olemaan musta.
Mä sainkin lähes pidettyä kiinni tuosta lupauksestani, sillä taisin ostaa yhden ainoan mustan lyhyen topin ja kaikki muu oli värillistä. Jopa toisissa löytämissäni farkuissa menee keltaiset raidat sivussa. Siis keltaiset, yksi mun kammoamistani väreistä !

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Tänä kesänä mun päällä ei ole näkynyt mustaa juuri lainkaan.
Mä jopa vedin päälleni nuo keltaraitaiset farkut ja niiden kanssa keltaisen paidan ! Mitä ihmettä !? Etenkin keltainen on ollut sellainen väri jota mä olen karttanut viimeiseen saakka.
Lisäksi violetti ja oranssi ovat aina olleet mun inhokkivärejä. Ei kaikissa tapauksissa mutta itseni päällä nähtynä.
No violettia tai oranssia ei mun päällä varmaan tullakaan näkemään mutta hei, keltainen ! Jotain on tapahtunut.

Mä olen ihan hurahtanut väreihin tän auringonpaisteen myötä ja musta tuntuu, että ne oikeasti vaikuttaa fiilikseenkin. On ihan eri fiilis astua ovesta ulos hellepäivänä vaikkapa keltaisessa paidassa ja farkkuhameessa, kuin mustassa maksimekossa.
Toki hallitseva kesäväri (jos mustaa ei lasketa) mun kaapissa tällä hetkellä on edelleen vaaleansininen, mutta olkoon. Sitä väriä mä rakastan yli kaiken. Mä oon kuitenkin superyllättynyt ja iloinen siitä, että oon löytänyt tänä kesänä jotain muutakin pukeutumiseeni kuin sen iänikuisen mustan ja harmaan.

Oikeastaan mustan vaatetuksen pitäisi olla kielletty kesällä.

Kuvat: Elle Saijets
<3 Anniina