Nuhanenän viikonloppukuulumiset

Eilen petyin taas pahemman kerran, kun katsoin ikkunasta ulos ja totesin, että vettähän siellä tulee.
Ehdin aina hetkellisesti innostua siitä ajatuksesta, että ehkä tännekin saadaan valkoinen talvi.. Mutta kun ei, niin ei.
Päätettiin hyödyntää sadepäivä lähteä ostoksille, mutta sitä ennen myös ulkona vallitseva harmaa keli nappaamalla kamera käteen ja painelemalla pihalle hytisemään uusien somekuvien toivossa.
Loppujenlopuksi ilma oli täydellinen (levinneitä meikkejä, märkiä hiuksia ja sinisiä sormia lukuunottamatta) kuvien räpsimiseen sen aikaa, kun valoa riitti.
Kuinka onnekas mä olenkaan, että mun kämppiksinä asuu maailman ihanimpia mimmejä joilla pysyy kamera kädessä mun tarvitessa kuvia, joilta onnistuu kameran edessä oleminen kuin vettä vaan ja jotka ovat valmiita jäätymään räntäsateessa lauantaiaamuna vain saadakseen muutaman kivan kuvan.
Päivän aloitus oli superkiva ja mäkin sain pitkästä aikaa blogiin jotain muuta kuin oman naamani! 😉

Tän sunnuntain mä oon käyttänyt viimeisten lahjaostosten parissa ja sen jälkeen leväten flunssaani pois.
Mun taannoinen nuha ei sitten lähtenytkään niin helpolla kuin kuvittelin, vaan päinvastoin keräsi voimiaan hetken hiljaisuudessa ja palasi kahta kauheampana takaisin.
Nyt ajattelinkin keittää teetä, heittää lääkettä nassuun ja hypätä vällyjen väliin hytisemään. Jospa aamulla olisi vähän parempi olo.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

<3 Anniina