Paluu ”vanhoihin” duuneihin

Eilen mä olin tekemässä host -keikkaa piiiitkästä, pitkästä aikaa.
Tällä kertaa hostasin noin 15 hengen porukkaa veneellä, joka lähti aamupäivällä, kävi mutkan Porvoossa ja palasi iltamyöhällä Helsinkiin.
Porvoossa mulla oli myös pari tuntia ”tyhjää” ja ehdin sopivasti käväistä syömässä Porvoossa asustelevan ystäväni Sallan kanssa.

Tänään mä lähden heti perään toiselle keikalle veneelle, joka tulee lähtemään noin tunnin päästä ja suuntaamaan Tallinnaan.
Tallinnassa vietetään ilta ja yö (ne ovat mulla vapaat) jonka jälkeen sunnuntaina suunnataan takaisin Helsinkiin. Vähän pidempi keikka siis.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Ennen mä tein ihan valtavasti hostauksia ja tykkäsin siitä paljon. Sen jälkeen kuitenkin tuli muut työt ja hostailu jäi huomaamatta pois.
Sen vuoksi mä olen aika fiiliksissä siitä, että pääsen pitkästä aikaa tekemään tätä,  mitä aikanaan tuli tehtyä niiiin paljon!
Se on kuitenkin aivan oma taitolajinsa ja jokainen keikka on aivan täysin erilainen.

Ihanaa vaihtelua siis mun arkeen pitkästä aikaa!

Palailen tän duuniviikonlopun jälkeen paremmin blogin ääreen ja ehdin taas pureutua paremmin teksteihin mutta tällä hetkellä mun pitäisi olla jo menossa.
Kulunut viikko on ollut juuri tätä ja tulee vielä hetken olemaankin mutta ihan kohta mä taas pääsen kirjoittamaan teillekin muutakin kuin päivän kuulumiset!

Ihanaa viikonloppua!

Anniina