Parin tunnin pako arjesta

Eilen mä kävin ulkona ihanien naisten Lindan, Elinin, Camillan, Nicolen, Suvin ja Essin kanssa.
Linda oli yhdessä Erinin kanssa järjestänyt meille superkivan illanistujaisen glögeineen ravintola Kiilassa Helsingissä.
Suurin osa porukasta oli mulle täysin uusia tuttavuuksia, tuttuja ainoastaan somesta.
Oli ihana viettää hetki samanhenkisten ja osittain samassa ”maailmassa” paljon aikaa viettävien mimmien kanssa sillä jokainen meistä viettää paljon aikaa somessa, Instagramin tai blogin tai molempien kanssa.
Oli myös todella piristävää nähdä livenä mimmejä, joista osa tuntui jo valmiiksi tutuilta ihan vain sen vuoksi, että seuraamme toistemme elämää tiiviisti somessa.
Linda ja Erin oli mulle jo ennestään tuttuja, sillä heidät mä olen tavannut jo aikaisemmin mm. yhteisen someprokkiksen parissa.
Tällaisia iltoja tarvitsisi enemmänkin, sillä uudet samanhenkiset tuttavuudet on ainakin mun elämään erittäin tervetulleita ja on ihana olla mukana tapahtumissa, joissa ihmiset aidosti tukevat ja tsemppaavat toisiaan sekä jakavat ideoita, mielipiteitä ja ajatuksia kaikkia yhdistävistä asioista. Se antaa ainakin mulle valtavasti uutta energiaa ja inspiraatiota näihin hommiin!
Tällä hetkellä mä olen täysissä pukeissa lähdössä viettämään perjantai-illan deittejä Helsinkiin, joten pidetään tämä lyhyenä tältä erää! Ihanaa viikonloppua!

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

<3 Anniina