Pitkästä aikaa faktoja pöytään

Tänään mä kuvailen teille vähän uutta videota, joka saadaan toivottavasti jo huomenna blogiin!
Sitä odotellessa kirjoitin taas kymmenen faktaa itsestäni, sillä näitä on kiva kirjoittaa ja näistä on myös pidetty.
Tästä, olkaapa hyvät! 😀

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

  1. Mä rakastan – siis RAKASTAN katsoa Instagramista videoita, joissa leikataan palasaippuoita mattoveitsellä. Okei, jos et ole nähnyt näitä videoita niin tää kuulostaa hyvin oudolta… mutta jos olet, niin tiedät mistä mä puhun ja todennäköisesti rakastat niitä itsekin.
  2. Mattoveitsestä päästäänkin seuraavaan aiheeseen. Mä rakastan pestä mattoja käsin.
  3. Jos mä olen sairaana ja mun kuume nousee yli 38 asteen, mä alan houria ja nähdä toinen toistaan sairaampia näkyjä. Ne tuntuvat ihan todelta ja mä sekoilen ihan huolella! Muistan elämäni jokaisen kuumehoureen kuin eilisen päivän ja ne tuntuvat ihan todelta. Yksi viimeisimpiä on se, että mä heräsin ja aloin huutaa kauhusta kankeana, sillä luulin hakkaavani itseäni. Kyllä, näin ja tunsin omat nyrkkini, jotka hakkasivat mua toden teolla (?????). Juoksin portaille istumaan ja istuin siellä noin vartin itkien, jonka jälkeen palasin sohvalle nukkumaan (kun nyrkkini olivat lakanneet hakkaamasta mua mielessäni).
  4. Mä kävin lapsena pianotunneilla mutta lopetin ne sen vuoksi, että pelkäsin pimeää. Tunneille kun piti mennä yksin pimeään aikaan… Nyt mä olen alkanut miettiä, että haluaisin palata pianotunneille sillä kotona pianoa soittaessani mua harmittaa ihan mielettömästi, etten koskaan edennyt siitä, mihin asti pääsin.
  5. Mä en ole koskaan matkustanut Euroopan ulkopuolelle. Aion kyllä tehdä sen vielä useaan otteeseen.. 😀
  6. Mun suurin haave on, että mä saisin joskus olla äiti. Joko biologiselle tai adoptoidulle lapselle.
  7. Olen asunut pääkaupunkiseudulla pian kaksi vuotta, enkä vieläkään osaa sijoittaa Helsinkiä, Espoota ja Vantaata kartalle oikein. En myöskään osaisi sijoittaa kartalle varmaan kolmea Helsingin kaupunginosaa enempää.
  8. En ole katsonut yhtäkään Star Wars – elokuvaa, enkä suurinta osaa Disney-leffoista. Myöskään Harry Pottereita en ole nähnyt kuin yhden. Oikeastaan en ole katsonut juuri mitään leffoja, mitkä kuuluisivat melkeinpä yleissivistykseen.
  9. Toinen mun suurimmista haaveista on, että osaisin jonkun taistelulajin täydellisesti.:D
  10. Mä en syö sianlihaa. En kiellä sitä itseltäni kuten en mitään muutakaan ja tänä vuonna olen syönyt sitä ehkä kaksi kertaa, mutta en vain tykkää siitä enkä ajatuksesta sen syömisestä. Syön myös hyvin, hyvin harvoin mitään muutakaan punaista lihaa.

 

 

 

Huomisiin ja ihanaa lauantaita!
<3 Anniina