Reissunaisena

Tänään mä ajattelin vaan tyhjentää vähän ajatuksiani tänne.
On ihanaa olla kotona, takana on täydelliset yöunet omassa sängyssä ja aamulla voin hengata rauhassa vaikka puoleen päivään saakka yövaatteissani kiiruhtamatta mihinkään. Vaatteet on vaatehuoneessa eikä räjähtäneessä matkalaukussa ja kaikki tavarat on omilla paikoillaan eikä jossain miljoonan eri kassin pohjalla hajallaan.
Reissaaminen on ihanaa mutta omalla tavallaan tosi stressaavaa.
Mua pidettiin Oulussa kuin kukkaa kämmenellä, kiitos ihanan Niklaksen perheineen ja mun maailman parhaiden työkavereiden Fincloudilla.
Ylihuomenna mä lähden taas viideksi päiväksi reissuun mahtavien persoonien kanssa ja ne päivät tulee olemaan SUPERsiistejä joka ikinen! Oon yhtä aikaa valtavan innoissani ja valtavan väsynyt. Tarvitsisin jokaisen reissun väliin vähintään viikon aikaa kotona lukittujen ovien ja verhojen takana, siltä musta just nyt tuntuu.
Okei, se ei ihan pidä paikkaansa. Huomenna mä todennäköisesti en pysy enää housuissani, kun haluaisin jo lähteä matkaan.
Tolta reissulta tulee varmasti olemaan paaaaaljon matskua mun somessa ja edelliseltäkin on vielä video tuloillaan. Ihanaa saada vähän vaihtelua arkeen!
Nyt mun pitäisi olla pakkaamassa ja varaamassa lippuja, mutta ajattelin ottaa päiväunet. Musta on varmasti paljon enemmän iloa reissukavereille valveilla, joten nyt on kaksi päivää aikaa kerätä energiaa viideksi päiväksi. Voi nimittäin olla, että yöunet jää lyhyemmiksi tulevalla viikolla!
Jos kiinnostelee mitä on tuloillaan, käy tsekkaamassa  www.slowball.eu . 😉

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

<3 Anniina