Resepti täydelliseen viikonloppuun

Pikkuhiljaa alkaa olla viikonloppu taas taputeltu ja huomenna on edessä noin 12 tuntia töitä.
Ajatus pitkästä maanantaipäivästä ei kuitenkaan paina mieltä ollenkaan, kun viikonloppu on vietetty oikein.
Mun resepti onnistuneeseen viikonloppuun ja sen myötä helppoon viikon aloitukseen tulee tässä:

Perjantai-iltana työpäivän päätteeksi mä otin hetken aikaa rennosti ja tapasin vanhoja ystäviäni, joita olen viimeksi nähnyt lähemmäs neljä vuotta sitten. Vietettiin kiva ilta vaihtaen kuulumisia, jutellen ja istuskellen ja sen jälkeen laitoin ajoissa pitkille yöunille.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Lauantaina mä heräsin ajoissa kahdeksan jälkeen ja lähdin hoitokoiran kanssa pitkälle aamulenkille raikkaaseen ilmaan.
Aamulenkin jälkeen söin kunnon aamupalan ja join kahvit, jonka jälkeen vietin taas aikaa ihan rennosti ilman mitään pakollista tekemistä tai velvollisuuksia (parasta!!!) . Illan päätteeksi lähdin vielä käymään viinilasillisella ystävieni kanssa.

Tänään sunnuntaina mä heräsin täydellisiltä yöunilta vasta kymmenen jälkeen, söin aamupalan ja join kahvit ihan rauhassa. Sen jälkeen käytin koiran pitkällä aamulenkillä, toin takaisin kotiin ja lähdin kävelemään kaupoille muutaman kilometrin päähän. Oli ihana tehdä oikein kunnon pitkä powerwalk auringonpaisteessa, kun ilma oli han täydellinen eikä tuullut tai palellut lainkaan. Kävin ruokakaupoilla, menin vastaan pikkusiskoani poikaystävineen (<3) ja tultiin yhdessä kotiin tekemään ruokaa.
Syötiin mahat täyteen, tehtiin vielä yksi lenkki koiran kanssa ja loppuilta vietetään sohvalla löhöten.

Ei siis mitään ihmeellistä, ei öisin ulkona riekkumista ja itsensä väsyttämistä vaan pitkiä yöunia, hitaita aamuja, hyvää ruokaa ja ihania ihmisiä. Kun viikonloppu sisältää kaikkea tätä, ei viikkoa voi aloittaa kuin hyvällä energialla ja levänneenä.

Tsemppiä kaikkien maanantaihin!<3 Anniina