Riisikakut piiloon ja äidin ruuille

Hikipanta blogi anniina Riisikakut piiloon ja äidin ruuille

Juhannuksena mä ajattelin heittää aivot kunnolla narikkaan ja rentoutua täysin.
Se tarkoittaa myös normaalista treenistä ja ruokavaliosta poikkeamista ja siitä stressaamatta olemista.
Äidin ruuat eikä ainuttakaan kuntosalia kymmenen kilometrin säteellä, what can I do? 😉

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Normaalistikaan mulle tietyn ruoka- ja treeniohjelmien noudattaminen ei ole orjallista, vaan etenkin nyt kesällä mä rakastan kikkailla fiiliksen mukaan. Ulkona juokseminen, treenaaminen ja pelailu kuuluu kesään enkä mä pakota itseäni neljän seinän sisään nostamaan punttia, jos vaihtoehtona on nauttia siitä lyhyestä kesästä mitä meillä on.
Ruokailun suhteen mä pidän hyvän ja terveellisen pohjan, mutten rankaise itseäni jätskistä tai lauantai-illan suklaaövereistä silloin tällöin.
Kun pohja on kunnossa, en pode huonoa omaatuntoa siitä että nautiskelen joskus!
Joka tapauksessa nautiskelullakin on rajansa ja arkisin pidän kiinni siitä että liikun ja syön hyvin. Säännöllisyys näissä asioissa on mulle supertärkeää ja pitää myös pääkopan mukana kaikessa muussakin tekemisessä.

Kotiin mennessäni mä kuitenkin heitän myös nää jutut narikkaan. Äidin ruuista ja leipomuksista en kieltäydy mistään hinnasta, ja jos sängyn pohja houkuttaa aamulenkkiä enemmän, olkoon se niin.

Kotona tulee kuitenkin aina liikuttua, sillä lenkkeilymaastot ja maisemat on siellä ihan omaa luokkaansa. Puhumattakaan pihapeleistä sisarusten kanssa tai pitkistä pyöräretkistä tai monien tuntien uimareissuista. Nää on kuitenkin sellaisia juttuja, jotka tulee tehtyä pakottamattakin ja niistä nauttii ihan eri tavalla, ilman minkäänlaista stressiä tai aikataulua!

Nää on niitä juttuja, jotka lataa mun akut. Tulevan viikonlopun jälkeen tuun olemaan taas täynnä ihan uutta energiaa!

<3 Anniina