Ryminällä takaisin arkeen!

Junassa matkalla kohti Helsinkiä.
Mä vietin taas maailman täydellisimmät neljä päivää kotona.
Liikuntaa, ulkoilmaa, oma perhe, äidin ruuat, hiljaisuus, täydelliset säät .. kaikki oli niin ihanaa!
Nyt on akut ladattu ihan viimeistä milliä myöten täyteen ja huomenna palataankin arkeen heti kerralla.

Kun mä pääsen kotiin, alkaa kamppeiden purkaminen ja uusien pakkaaminen. Huomenna nimittäin on edessä superaikainen herätys ja aamujuna lahteen. Lahdessa menee kokonainen työpäivä, jonka jälkeen hyppään takaisin junaan ja Helsinkiin ja tulen kotiin jatkamaan töitä.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Tiistaina luvassa on armotonta juoksemista, kuvausten järjestelyitä ja ah, vihdoin ripsien kestotaivutus!
Mä menen päivällä lempparihoitolaani Blue Lagooniin ja avataan vähän meikäläisen katsetta sekä helpotetaan meikittömiä aamuja! 😉

Keskiviikko tulee olemaan täysi. Ja tällä mä tarkoitan: 100% täysi. Joka ikinen minuutti.

Torstai näyttää vielä toistaiseksi -ihme ja kumma- kohtalaisen väljältä ja voi olla, että ehdin jopa viettämään hetken ihan rauhassa ilman jatkuvaa juoksemista ja asioiden hoitamista. Saapa nähdä!

Perjantaina taas torstain väljyys kostautuu. Aamusta alkaen on luvassa suorastaan hullu työpäivä koneella, jonka jälkeen juoksen suoraan valokuvausworkshopiin malliksi (pakko hehkuttaa: Larsin eli mun ikuisen lempparikuvaajan kanssa, joka on palannut takaisin suomeen, jeeeeee!!) ja workshopin jälkeen pää kolmantena jalkana takaisin kotiin tekemään mitäpä muutakaan kuin töitä.

Siinäpä meikäläisen alustava viikkokalenteri tuleville arkipäiville.. Toki vasta alustava, joten todennäköisesti tulen juoksemaan valon nopeudella vielä tuplasti enemmän.

Ihanaa on se, että vaikka viikko näyttää jo tässä vaiheessa tältä, mua ei haittaa yhtään.
Akut on ladattu ja mä olen valmis palaamaan täysillä töihin kiinni.
Kun työt on sitä mitä tekisin vapaaehtoisestikin, on arkirytmiin paluu muutaman täydellisen lepopäivän jälkeen erittäin fine.


<3 Anniina