Suuria unelmia

Mun mielestä on hauskaa, että edelleen joillekin tulee yllätyksenä tietyt asiat joita mä rakastan ja joista mä unelmoin.

Mä olen lähtenyt kotoa nuorena, vähän sillä asenteella että keskarit pystyyn kaikille pikkukylille. Pikkukyläänhän mä kotoakin muutin, mutta pikkuhiljaa toinen toistaan isompiin ja lopulta monen mutkan kautta tänne Helsinkiin.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Mä lähdin toteuttamaan unelmiani, joista noissa pikkukylissä saatoin vain haaveilla.
Eteläsuomi on tällä hetkellä paikka jossa mä haluan asua, sillä juuri nyt mun pitää olla siellä, missä asiat tapahtuu.

Mä rakastan myös matkustaa, kokea ja nähdä asioita. Moni mun elämää sivusta seurannut tietää, että kovin pitkää hetkeä mä en ole koskaan pysynyt paikoillani.

Kuitenkin kaiken tän työn, kiireen ja ”vauhdikkaan” elämän keskellä on mulla ollut muutama unelma, jotka ovat tulleet jäädäkseen ja ovat kaikkea muuta kuin vauhdikkaita ja vaarallisia.

Mä unelmoin miljoonista asioista ja haluan kokea kaiken. Mulla ei ole vielä aikaa eikä halua asettua vaan mun pitää saada mennä niin paljon ja niin kauas kuin mä haluan sekä tehdä niin paljon asioita kuin mä ikinä keksin.
Silti mä haluan joskus asettua ja kun mä asetun, mä en tee sitä keskelle menoa ja meininkiä.

Mä olen syntynyt keskellä rauhaa ja hiljaisuutta, kauniita maisemia ja kiireettömyyttä. Mut kasvatettiin luonnon, rakkaiden ihmisten ja oikeiden asioiden äärellä.

Mä unelmoin siitä, että kun mä joskus asetun paikoilleni, mä asetun paikkaan jossa on se kaikki. Paikkaan, jossa mun rakkaimmat ihmiset ovat lähellä, hiljaisuus on muutakin kuin hetki ilman sporakiskojen kolinaa ja kellään ei ole kiire minnekään.

En opi varmaan koskaan pukemaan sanoiksi sitä kiitollisuuden ja onnen määrää mitä mä tunnen, kun mietin mun kotia ja sitä ympäristöä missä mä kasvoin.
Kun mä ajattelen sitä, mä koen olevani lottovoittaja.

Ne on asioita, joita mä loppujenlopuksi rakastan.
Vaikka mä haluan nähdä kaikki kauneimmat paikat maailmassa, tiedän palaavani aina takaisin.

Yksi mun suurimmista unelmista on saada joskus kasvattaa lapsi samanlaisessa ympäristössä, missä mä itse olen aikanaan kasvanut.


<3 Anniina