Tyhjän pään tyhjennys

Oon  tuijottanut tätä tekstikenttää taas kohta 45 minuuttia. Kirjoitin jo yhden postauksen, jonka pyyhin pois.
Nää on näitä päiviä, kun ajatus ei juokse pakottamallakaan.
En oo stressaantunut tai yliväsynyt, kaikki on kunnossa ja hyvin, mutta inspis on poissa hetkellisesti.  Kun ajatus takkuaa, se takkuaa ja silloin on turha yrittää väkisin tuottaa mitään.
Tällaisina päivinä mä treenaan, teen pitkiä lenkkejä, meen istumaan kahvilaan tai teen jotain ihan uutta. En jää kotiin kuuntelemaan hiljaisuutta mun päässä ja miettimään, millä saisin jotain liikahtamaan.
Mä tiedän tän fiiliksen olevan poissa yhtä nopeasti ja yllättäen kuin se tulikin, mutta silti se saa mut turhautumaan joka kerta yhtä pahasti.
Kun yhden Instagram- kuvan julkaiseminen on tuntien mietiskelyn ja tuskan takana, on myönnettävä mielikuvituksen olevan toistaiseksi täydellisessä off- tilassa.
Nyt joku varmaan miettii, että kuka hemmetti käyttää tunteja Instagram- kuvan eteen. Noh, muunmuassa minä mikäli tarvis on.
Kun sä jaat omaa elämääs somessa ja blogissa ja se on myös suurelta osin sun duunia, se vaatii välillä yllättävän paljon. Joskus on päiviä kun ei ole mitään sanottavaa tai julkaistavaa ja silloin se yksikin pieni kuva voi olla työn ja tuskan takana.
Tänään mun pää on kuitenkin täysin tyhjä.
Käytin alkuperäisen postauksen kirjoittamiseen kauan aikaa ja sain sen jopa valmiiksi, mutta kun teksti on vääntämällä väännetty, ei se tyydytä ketään. Ajattelin siis heittää sen roskikseen ja ihan vaan kertoa, että hei, tänäänkään ei ollut mun päivä!
Ajattelin myös, että kun saan kakaistua ulos tän tyhjyyden mun päästä, alkaa se toivon mukaan taas täyttyä uusilla ajatuksilla.

Ja eipä huolta! Hyvin lohduttavaa on se, että tällä hetkellä tuloillaan on monta superkivaa ja innostavaa projektia joista ensimmäiseen pääsen tarttumaan jo tänä iltana.
Olkoon tää siis lopullinen tyhjän pään tyhjennys ja huomenna innostaviin aiheisiin tarttuminen on takuulla taas helppoa kuin heinänteko! 😉

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Ihanaa tiistaita !

<3 Anniina