Unohdetaan tää viikko ja keskitytään uuteen

Mä oon tällä hetkellä huojentuneempi viikonlopun saapumisesta kuin pitkiin aikoihin.
Kulunut viikko on ollut mulle jotenkin ihan erityisen raskas. Sille ei ole mitään yhtä, suoraa syytä tai selitystä vaan enemmänkin se on ollut useiden sattumusten summa.

Tein vloginkin jossa vähän puhuin noista huonon päivän fiiliksistä ja siksi mietin kaksi kertaa, haluanko julkaista enää tekstiä aiheesta, kun huono päivä venyikin vaikeaksi viikoksi.
Ajattelin kuitenkin kirjoittaa siitä nyt, sillä kuten mä aina itseäni toistan, tää blogi on mun päiväkirja ja kirjoittaminen päivän päätteeksi yksi terapeuttisimmista hetkistä.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Mun ei ole huono olla, elämässä ei ole asiat huonosti tai mitään vakavaa tapahtunut.
Mä olen yksinkertaisesti vaatinut itseltäni tällä viikolla enemmän kuin mihin mä olen pystynyt ja sen vuoksi tuntenut itseni epäonnistuneeksi.
Miksi mä en ole niihin asioihin pystynyt niin sen vuoksi, että on ollut muutama asia jotka ovat vieneet mun keskittymistä ja ajatusta jatkuvasti harhateille.
Kun mä en saa aikaiseksi kaikkea mitä itseltäni vaadin ja vielä vähän ekstraa siihen päälle, mä ahdistun. Tulee huono ja ärtynyt fiilis ja mistään on vaikea nauttia.

Tänään mä olen kuitenkin istunut koneella käytännössä koko päivän, välissä käynyt vain nollaamassa ajatuksia juoksulenkillä ja sitten palannut takaisin koneen ääreen.
Kaikki on hoidettu ja viikonloppu on hyvä aloittaa fiiliksellä, ettei mitään ole kesken tai joku asia paina mieltä.

Mä en ole laiskuuttani jättänyt asioita hoitamatta, en suinkaan. Koskaan en jätä mitään hoitamatta sen vuoksi, etten jaksa tai ei vain huvita.
Kaikki on kyllä tullut hoidettua hyvin mutta kun se täydellinen jaksaminen ja keskittyminen puuttuu, jää aina fiilis, että kaiken olisi voinut hoitaa vähän paremmin.

Tänään TO DO -lista on kuitenkin nollattu ja nyt on ajatusten vuoro.
Huomenna mä aloitan päivän tapaamalla ihanan Lindan ja suuntaamalla yhteistyökumppanimme pieniin pirskeisiin, jonka jälkeen ajattelin lähteä ulkoilemaan.
Tän viikonlopun mä käytän ulkoilmasta, treenistä ja ystävieni seurasta nauttimiseen.

Vähän yksinoloa pääkopan rauhoittamiseen ja paljon ystäviä sekä naurua, niin hyvä tulee. <3

<3 Anniina