Välinpitämättömyys

Tänään mä kävelin salille ja matkalla mun kohdalla hidasti auto, jonka ovi aukesi ja sieltä heitettiin ulos muovipussi jonka sisällä oli roskaa. Mä kävelin pussin luo ja kiikutin sen roskikseen. MITÄ IHMETTÄ!!?
Tässä on asia, joka suututtaa mua niin paljon! Ihmisten itsekkyys ja välinpitämättömyys. Kuinka vaikeaa on pitää se roskapussi hetken autossa ja heittää roskikseen kotipihassa tai jossain parkissa? Meillä on kuitenkin paljon roskiksia ihan joka puolella, eikä sellaisen löytäminen luulisi olevan kovin vaikeaa tai työlästä.
Mun ei varmaan tarvitse edes aloittaa saarnaa roskaamisesta tämän enempää, sillä luulisi JOKA IKISEN meistä tietävän mitä se aiheuttaa sen lisäksi, että on ihan helkkarin ruman näköistä.
Mua kuitenkin surettaa tää asia kokonaisuutena ihan valtavasti.
Tuntuu, että yhä harvempi ihminen arvostaa luontoa enää lainkaan. Mä oon kasvanut luonnossa, oppinut rakastamaan sitä ja saanut siltä niin paljon, etten voi kaikkea ymmärrystänikään käyttämällä käsittää sitä, miten joltain puuttuu kunnioitus sitä kohtaan.
Mä en todellakaan oo mikään aktivisiti tai vauhkoile näistä asioista päivittäin mutten myöskään voi väittää, etteikö mua oikeasti kauhistuttaisi se fakta ettei ihmiset tunnu enää näkevän ympärilleen.
On hullua ajatella, että kävellessäni ulkona ja katsellessani väriä muuttavia puita, pensaita ja kukkia sekä seuratessani ja kuunnellessani lintuja ja muita luonnon ääniä, on ihmisiä jotka kohauttaisivat olkiaan ja jatkaisivat tyytyväisenä elämäänsä noiden puiden kaatuessa ja eläinten kaikotessa.
Näitä asioita miettiessäni nousi mun mieleen myös video golfaajamiehestä, joka on mätkinyt hanhia menemään mailallaan ja päätynyt jonkun kännykkävideolle. Luojan kiitos päätyikin ja saa toivottavasti ansionsa mukaan. Siinä on ihmistyyppi joka saa mut näkemään puhdasta punaista. Oon ihminen joka ei helposti suutu tai ainakaan vihaa, mutta tällaiset järjettömyydet saa mut vihaamaan.
On sairasta, että täällä kasvaa noin välinpitämättömiä ihmisiä.
Kunhan oma elämä rullaa, niin mitäpä sitä muiden oloista huolehtimaan.
Ainakaan niiden, jotka eivät osaa avata suutaan puolustautuakseen.


Kuva: Ömer Acar Photography 

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

<3 Anniina