Bloggaaja Aarre Suuronen

hikipanta-blogi-aarre-suuronen

Viisi ensimmäistä eläkevuottani nukuin unirästejä pois ja asettelin pyöreitä kiviä uuden talon ja autotallin kivijalkojen viereen. Kylvin nurmikot, istutin puut, pensaat ja hoidin talonmiehen hommia. Vaimo kuoli 45 vuoden seurustelun jälkeen jouluna 2005 keuhkoahtaumaan ja geneettisen sairauden aiheuttamiin sisäelinvaurioihin. Itse olin lopettanut polttamisen ja oluen lipittämisen jo 1995 vaimoa kannustaakseni.

Vuoden 2006 alussa ostin hiihtovälineet entiseltä miesten maajoukkuehiihtovalmentajalta Arvo Mäkelältä, joka sitten opetti minut hiihtämään maatilansa laduilla. Parina vuonna otti minut mukaansa, kun hiihti kavereittensa kanssa Saariselällä. Samana vuonna ostin myös ensimmäisen moottoripyöräni. Tästä harrastuksesta tulette kuulemaan blogissani paljon, sillä viime kesänä jäi harmittavasti 3 mph puuttumaan tavoitteesta yli 200 mph!

Pari vuotta sitten aloitin 75 ikäisenä Krav Maga treenit. Nyt olen hankkimassa kolmatta eli vihreää vyötä. Lisäksi olen pari vuotta olen käynyt tanssikursseilla satunnaisesti ja ”fuskaamalla” pärjää useimmat tanssit. Asun nyt yksin pienessä vuokra asunnossa, mutta en ole lukuisten harrastuksieni ansiosta yksinäinen!

Elän parasta aikaa elämäni parasta aikaa ja haluan julistaa: koskaan ei ole myöhäistä alkaa pitämään kunnostaan huolta ja hankkimaan lihasvoimaa siltä varalta, jos sattuisikin elämään iäkkääksi!