Bloggaaja Eetu Kumpulainen

 

eetu

Olen Keski-Suomalainen 19-vuotias tänä keväänä ylioppilaaksi valmistunut mies ja aloitan syksyllä opiskelun hierojaksi. Urheilua ja monipuolista liikuntaa olen harrastanut jo lapsesta asti, mutta noin neljä vuotta sitten aloitin kilpaurheilun voimanostossa.

Menestystä on tullut niin Suomessa kuin ulkomailla nuorissa sekä avoimessa luokassa ja samalla olen tehnyt muutamia Suomen ennätyksiä. Voimanosto on edelleen vahvasti osa elämääni ja olen sen inspiroimana kirjoittanut voimailuaiheista blogia pari vuotta.

Tällä hetkellä julkaisen uuden tekstin joka keskiviikko, mutta satunnaisesti kirjoitan myös muina päivinä. Tekstit ovat usein huumoripitoisia ja sarkastisia, mutta pyrin myös informatiivisuuteen. Pyrin kohdistamaan tekstit pääasiassa punttisalia harrastaville tai aloittaville harrastajille, mutta myös kohderyhmän ulkopuolisille lukijoille on sisältöä.

En kuitenkaan julkaise tekstejä pelkästään voimailusta vaan avaan myös muita harratuksiani ja henkilökohtaista elämääni.  Samalla myös julkaisen videoita Youtubessa koskien yleensä suurempia kisoja. Tällä hetkellä teen videoprojektia penkkipunneruksen EM-kisoista.

Sisältöä siis löytyy runsaasti jo nyt ja lisää tulee tasaisesti. Lisäksi olen monipuolinen kirjoittaja ja pystyn kirjoittamaan monenlaista tekstiä. Pääpaino on kuitenkin huumorissa sekä informatiivisissa teksteissä. Olen myös säännöllinen kirjoittaja ja kiinnostunut blogaamisesta sekä tubettamisesta.

Tahdon vielä kehittyä kirjoittajana ja kyetä tavoittamaan suurempia ihmisjoukkoja. Yhteistyö Hikipannan kanssa olisi minulle siis todella suuri juttu. Olen myös kiinnostunut ottamaan vastaan palautetta sekä uusia ideoita.

Alla linkki blogiini!

eeturaw.blogspot.fi