Bloggaaja Katja Kataja

katja

Hei!

Täällä yksi maanläheinen jumppaohjaaja / PT. Ohjaamista takana noin viisi vuotta ja parhaillaan vielä vähän kesken Liikunnan ammattitutkinto Vierumäellä. Itse asustelen Laitilassa. Olen myös kiinnostunut psyyken vaikutuksesta arjen valintoihin ja käyttäytymismalleihin. Positiivisuudella on suuri voima viedä eteenpäin!

”Moni varmasti pohtii kaiken tietotulvan keskellä tasapainoista suhtautumista niin liikkumiseen kuin ravintoon. Perusasiat ovat varmasti suurimmalle osalle selvillä, mutta miten suhtautua kaikkeen uuteen tutkimustietoon? Mistä kannattaa aloittaa kuntoremontti? Mikä sopii juuri minulle? Alkuun pääsee tekemällä yhden pienen korjauksen parempaan suuntaan. Jos koet enemmän tarvetta tehdä se liikunnassa, aloita siitä. Jos ravinnossa, aloita siitä. Tarvitsenko aluksi pienen loman tai kunnon lepoa? Kun saat myönteisiä kokemuksia ja mielellään kirjaat ne ylös, ruokkii onnistuminen motivaatiota eteenpäin.

Oletko valmis aloittamaan? Onko sinulla joku, joka voi toimia tukihenkilönä pahana päivänä? Oletko miettinyt realistisesti saavutettavan tavoitteen johon todella Haluat päästä? Tarvitsetko matkan aloittamiseen ammattilaisen avun ja tuen? Mikä voisi olla heikko kohta ja miten mennä siitä yli? Hyvä suunnittelu ja motivoivien asioiden pohtiminen vahvistaa muutoksien tekemiseen. Tänään on hyvä päivä aloittaa!”

Katja Kataja