Bloggaaja Ville Korhonen

hikipanta-blogi-ville-korhonen

Olen Ville Korhonen 20-vuotias mäkihyppääjä savon sydämestä Kuopiosta. Sain mäkisukset jalkaan vuonna 2008 ollessani 11-vuotias, joten talvella tulee 10-vuotta täyteen ensimmäisestä hypystä. Liekki mäkihyppyä kohtaan roihahti kuitenkin jo aiemmin, kun 6-vuotiaana pikkupoikana katselin Lahden MM-kisoja vuonna 2001. Mäkihyppääjäksi tuleminen oli minulla suuri haave, ja koen eläväni unelmaani joka päivä.

10-vuotiseen uraan on mahtunut paljon. Nuorena ja lahjakkaana hyppääjän alkuna kehityin nopeasti, ja kun uraa oli takana vasta 2,5-vuotta hyppäsin jo suurmäestä. Pärjäsin ikäisteni kilpailuissa hyvin ja vuonna 2014 saavutin ensimmäisen SM-mitalin, kun voitin pronssia. Seuraavat mitalit ovatkin antaneet odottaa itseään, mutta tulossa ne ovat.
Jatkuvat vammat ja vuoden 2015 lopusta alkanut ylikunto tekivät kehityskäyrään notkahduksen. Muutaman vaikean vuoden jälkeen suunta on kuitenkin käännetty. Usko itseeni, sekä omaan tekemiseen on kova ja tavoitteet ovat selkeät. Haluan menestyä niin kotimaassa, kuin myös kansainvälisesti.

Vuosia olen ollut kiinnostunut terveydestä. Siitä mitä ei koulussa opeteta. Superfoodit, ”viherhörhöily”, sekä puhdas ja terveellinen ruoka ovat minulle yhtä suuri intohimo, kuin hyppääminenkin. Haluankin rikkoa mäkihyppääjiin kohdistuvia kaalikeittodieetti ja kaljan juonti stereotypioita. Haluan myös tuoda esille luonnosta peräisin olevia supertuotteita, puhtaan ruuan merkitystä ja vaihtoehtoisia näkemyksiä, sekä toimintamalleja perinteisten suositusten sijaa.

Tulen kirjoittamaan urheilusta ja laatikon ulkopuolisesta ravitsemuksesta. Hyppää siis vihersmoothie-mäkimiehen mukaan ja pääset seuraamaan mäkihyppääjän elämää pintaa syvemmältä!

Voit tutustua minuun myös nettisivuillani, Facebookissa sekä Instagramissa.