Bloggaajaksi hikipantaan?

hikipanta oletko uusi bloggaaja

Hikipanta.com on vuonna 2016 käynnistetty hikiliikuntaan ja kuntoiluun keskittyvä sivusto. Sivuston ydinajatus on tarjota monipuolisesti erilaisia liikuntamuotoja ja -tapoja esittelevä, jatkuvasti päivittyvä kokonaisuus, joka palvelee kaikentasoisia liikunnan harrastajia ja liikunnasta kiinnostuneita. Vuodessa Hikipannalla on ollut 400 000 lukijaa. Lukukertoja on ollut miljoona.

Kuluvana vuonna Hikipanta.com aloitti yhteistyön 8 bloggaajan kanssa. Näihin bloggaajiin lukeutuu esimerkiksi nyrkkeilijä Tomi Honka sekä Aleksi Valavuori, jonka blogi on ollut erittäin luettu ja kirvoittanut paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Nyt etsimme uusia intohimoisia bloggaajia osaksi Hikipantaa. Tarjoamme sinulle ilmaisen julkaisualustan sekä oman blogiprofiilin. Hikipanta.comissa tekstisi tavoittavat yli tuhat kävijää päivässä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden päästä kokemaan huippuluokan urheilutapahtumia VIP-aitiosta käsin.

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen toimitus@hikipanta.com. Liitä mukaan tekstinäyte tai ylläpitämäsi blogin linkki. Valitsemme 5 parasta bloggaajaa.

hikipanta bloggaajaksi