Kisat lähestyy!

Syksyn SM kisat vaan lähestyy ja tuntuu, että aika on kiitänyt ihan hullun lailla. Treenitkin on mennyt ihan omalla painollaan eikä minkäänlaista väkisin vääntämistä ole ollut. Viime viikolla kuitenkin tuli se perinteinen vastoinkäyminen ja sairastuin, joten viikon treenit jäi väliin ja samalla jouduin kiirehtimään vikoja kovia nostoja tän viikon alussa. Vikat reenit ei tietenkään menny sit ihan kuin odotin, mutta selkeästi parempaan suuntaan ollaan menossa lujaa. Nyt ei voi kuin toivoa, että kunto paranee ja venytellä kunnolla.

Ens viikolla on siis luvassa nuorten SM Salossa ja siitä muutama viikko eteenpäin on kisat Pornaisissa. Nuorten kisoihin ei ole kummoisempia paineita ja ne saaki toimia yhtenä kovana treeninä ennen avoimia. Painoa toki vedän jo nuorten kisoihin, mutta muuten mennään vaan hakemaan tuntumaa taas kisatilanteeseen. Hyvin rennosti siis saa ens viikon mennä ja hakea rutiinia sit avoimia edeltäville viikoille. Ens viikon jälkeen saaki sit puristaa jo kaiken pihalle ja sen jälkeen pääsee ansaitulle levolle hetkeks.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Päätavoitteet tänä vuonna on ollut avoimessa SM kisassa, mutta sen jälkeen ois vielä luvassa seuran pikkujoulut ja penkkikisat siinä samalla. Meillä on Viitasaarella remontoitu voimailusali ja sinne pääsee vapaasti katsomaan kisoja sekä uutta salia. Kyseessä on siis täysin epävirallinen kisa, mutta luvassa on silti kovia nostoja. Tulkaa siis kaikki katsomaan 16. päivä joulukuuta. Itsekin aion siellä nostaa kenties vielä penkkipaidalla pitkästä aikaa.

Takaisin peruskaudelle

Eniten ootan sitä, että pääsee taas peruskuntokaudelle vääntämään tosissaan. Ei tarvii huolehtia painosta tai siitä onko seuraavalla viikolla parhaassa iskussa. Sen sijaan voi vääntää joka treenin niin kovaa kuin päivän kunto antaa. Kisakausi toisaalta kertoo, onko se vääntäminen tuottanut tulosta. Silti mä tykkään enemmän siitä itse treenaamisesta, koska silloin voi kehittää heikkouksiaan. Viikko ennen kisaa se ei ole enää mahdollista vaan täytyy luottaa siihen, että kykenee täyttämään tavoitteet.

Mutta vikat treenit on nyt väännetty ja enää tarvii puottaa pari kiloa painoa ja pitää paikat ehjänä. Kovin työ on siis tehty ja enää täytyy saada se näkymään lavalla. Tähän mennessä vuosi on sujunut parhaiten koko urheilu-urani aikana ja toivon todella, että hyvä pöhinä jatkuu vielä kuukauden ajan.

Kisoihin valmistautumista