Saliparodiaa: Naiset salilla

Moro! Kiirettä on pitänyt kisojen ja muutos yms. takia ja saliparodioita en sen takia oo kerenny kirjottelemaan. Tänään kuitenkin korjataan se asia. Kirjoitin tossa vähän aikaa sitten lapsista salilla, joten kohteliaasti otetaan tänään kohteeksi naiset salilla. Naisten treenaaminen ei oo aina ollu ihan yhtä helppoa kuin tänä päivänä. Asenteet naisten treenaamista kohtaan ennen ovat vaikeuttaneet naisten salilla käyntiä, koska sitä ei ole pidetty sopivana harrastuksena heille. Nykyään on onneks ihan eri meno, mutta välillä kohtaa silti naisia vähätteleviä asenteita. Ei se voi olla vahva tai lihaksikas, sen pitää olla naisellisen pyöreä. Samalla kuulee myös sitä, että naisesta tulee ihan miehen näkönen, kun se alkaa käydä salilla. Kylmä fakta on kuitenkin, että ne naisellisena pidetyt muodot vaan kasvaa, kun alkaa penkkaamaan ja kyykkäämään. Mullekki on kasvanu tissit muutaman vuoden aikana.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomessa on jo aikaa sitten tajuttu, että nainen on aika maaginen ja erityinen olento. Sali on ilmeisesti aika primitiivinen paikka, koska siellä se on aina yhtä mielenkiintoinen ja huomiota herättävä varsinkin oman sukupuoleni edustajien mielestä. Melkein rivissä ollaan pakaroita kyyläämässä, jos joku tulee niissä HM:n tiukoissa trikoissa kyykkäämään salille. Mutta miksi? Noku se on salilla käyvän ihmisen perustoiminto ihan sukupuoleen katsomatta. Vuosien saatossa meille sali-ihmisille on kehittynyt vaisto havaita kaikki tiukoissa housuissa kyykkäävät ihmiset. Tämä yksinkertaisesti perustuu salin valintaan, sillä ne jotka eivät näitä maagisia pakaroita siellä spottaa, kyllästyvät ennemmin tai myöhemmin ja lopettavat salilla käynnin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Joo naiset on aika ihmeellisiä varsinkin, kun ne kyykkää, mutta vielä ihmeellisempää on niiden muu treenaaminen.  Tullessaan salille, hän käyttää ensin tunnin pukuhuoneessa, jotta voi mennä salille. Kerkeen ite tehä treenit ennen kuin tämä edes ehtii pukkarista ulos. Seuraavaks se sitten menee lämmittelemään soutulaitteeseen, mutta hiki ei saa missään nimessä tulla. Ekana liikkeenä treeniohjelmassa on reisien loitonnus sekä lähennys johon liitetään superina minuutti Vauva.fi tai Menaiset sivustoja. Tokana liikkeenä sit on jalkaprässiä ja oletettavasti yleisöäkin on jonkin verran. Kiekkoja vaan ilmestyy kelkkaan, mutta ne laittaa siihen naisen miesystävä. Settien jälkeen kelkassa makaa semmoset 600kg ja kiekot tietenkin pitää laittaa pois. Ei tarvii kahdesti veikata kuka ne laittaa pois nimimerkillä kokemusta on.

Treenin jälkeen nainen muuttuu täysin fyysisesti kykenemättömäksi. Vaikka hän vartti sitten prässäsi täydellä kelkalla, käsilaukku painaa silti liikaa. Ei pidä kuitenkaan hämääntyä tästä avuttomuudesta vaan kannattaa silti olla varovainen, koska nainen tuppaa olemaan vihainen nälkäisenä. Siksi kannattaa mukana pitää aina suklaalevy, jos ei hänellä itsellään sitä ole. Suklaalevy on kuin palkkio kovasta treenistä ja se on hyvä motivaattori myös tulevaisuudessa. Parempi on vielä, jos se pääsee ulos syömään ja mielellään juomaan vielä viiniä. Onhan se kova työ nyt korvattava jollain.

Se nyt tällä kertaa naisista ja ens kerralla sit vielä miehistä salilla. Sitä ennen kuitenkin vielä voimapunnerruksen SM-kisat tänä lauantaina. Jospa tällä kertaa onnistais. Muistakaa siis seurata ja pitäkää peukkuja!