Kauden aloitus – superjumppapäivä

Hyvän-olon-liikuntapäivän-alkulämmittely Meillä Laitilassa oli 26.8. uusi tapahtuma! Hyvän olon liikuntapäivä. Saa nähdä tuleeko jatkoa, ainakin toivottiin. Opiskelujeni puitteissa piti järjestää liikuntatapahtuma ja isosti liikkeelle vaan! Kansalaisopiston kanssa yhteistyössä suunniteltiin ja toteutettiin syksyllä alkavien liikuntakurssien demotunteja. Päivään mahtui myös luentoja ja näytteilleasettajien houkutuksia.

Puitteet olivat hienot. Vuoden vaihteen aikoihin valmistuneessa Finnlmex-hallissa on tilaa 2500m2. Temmeltää siis mahtui. Jumppaa pyöri parhaimmillaan kolme yhtäaikaa. Paikalla oli mahdollisuus ostaa salaattilounas. Mukavasti ikäjakauma oli nuorista ikäihmisiin, se olikin tavoite. Joku yhtäaikaa käynnissä olevista jumpista oli aina rauhallisempi, jotta kaikkien olisi mahdollista osallistua. Itse pääsin kokeilemaan Aikuisbalettia, jonka Heli Koskimies veti elegantisti. Pikkutyttönä käydyt balettitunnit tulivat mieleen ja nyt vasta muistin kuinka hyvää treeniä se oli esimerkiksi keskivartalolle. Yllättävän rankka tunti, mutta tykkäsin. Vaihtelu virkistää.

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Hyvän-olon-liikuntapäivän-alkulämmittely

Kuvassa otetaan alkulämpöä Jatta Ihanmäen johdolla. Iso osa osallistujista oli läsnä koko päivän osallistuen. Kaikki palautetta antaneet olivat kokeilleet jotain itselleen uutta lajia. Siitä olin todella iloinen.

Luennoissa saatiin tietoa Suoliston terveyden vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Luennoitsijana toimi Anja Viljanen. Aihe, josta haluan tietää vielä paljon lisää. Ja kun Laitilassa ollaan, niin tietysti kananmunasta proteiinin lähteenä saatiin myös hyvää infoa Munaxin edustajalta. Tiedätkö muuten kananmunan ravintosisällön? Mahtava paketti!

Nyt pitäisi vain laittaa koko tapahtuma pakettiin näyttöraporttiin. Mukavia muistoja jäi ja vähän kehitettävää jos uudestaan päästään järjestämään…