Coach Milli moi!

Coach Milli moi!

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Olen uusi Hikipannan bloggaaja! Tässä hieman esittelyä itsestäni!

Olen entinen maajoukkuetason 400m aitajuoksija ja liikunta-alan yrittäjä Porista. Urheilu on intohimoni. Treenaan edelleen paljon ja nykyisin myös valmennan päätyökseni. Olen koulutettu ravintovalmentaja ja parhaillaan kouluttaudun valmentajaksi Suomen Urheiluliiton alaisessa koulutuksessa. Olen työskennellyt suurimman osan elämästä urheilun parissa, muun muassa urheiluvälinemyyjänä ja Kalevan kisojen 2015 pääsihteerinä. Olen koulutukseltani filosofian maisteri ja restonomi, mutta veri vetää edelleen urheilun pariin.

Kilpaurani päättyi 2013, mutta olen edelleen intohimoinen treenaaja ja penkkiurheilija. Seuraan tiiviisti urheilua laidasta laitaan, hiihdosta jääkiekkoon, salibandystä lentopalloon. Sytyn suomalaisten kovista suorituksista maailmalla, mutta erityisesti urheilijoiden ja joukkueiden tarinoista siitä, miten he ovat nousseet vaikeudesta voittoon.

Olen aina liikkunut paljon ja tykännyt pelata ja harrastaa monipuolisesti kaikkea. Pilke silmäkulmassa eri lajien kokeilu on aivan mahtavaa. Suosikkeja yleisurheilun lisäksi ovat muun muassa laskettelu ja rugby, sekä tietysti salibandy, jota pelaan edelleen.

Ravintoasioissa suurimpia mielenkiinnon kohteita ovat puhdas ja terveellinen ruoka, sekä urheilijoiden suorituskyvyn maksimoiminen ravinnon avulla. En suosi trendejä, runsasta ravintolisien käyttöä, saati hifistelyä termeillä kuten superfood, vaan kunnon monipuolista ruokaa. Itse ”boostaan” omaa ruokavaliota suoraan Suomen luonnosta saatavilla herkuilla kuten marjoilla, vihanneksilla ja villiyrteillä, vaikka pidän myös erilaisista eksoottisista ruoista ja herkuista.

Suhtaudun urheiluun ja kaikkeen siihen liittyvään hyvin intohimoisesti, joten tulen jatkossa kirjoittamaan hyvin monipuolisesti kaikesta aiheeseen liittyvästä blogissani.

Tervetuloa seuraamaan blogiani!

Ja huom! Mut löytää myös Instagramista, Facebookista ja yritykseni Tästä