Matkalle mukaan – Kuinka tuen kehoa reissussa?

Amerikkaan!

Töttörööö! Niinkuin tarkimmat ovat saattaneetkin jo huomata, niin mä lähen huomenna JENKKEIHIN, h u i k e e t a!

Eilen pakkausressissä tuli mieleen, että voisin kirjoitella aiheesta, eilen se ei kuitenkaan henkisesti ollut mahdollista 😀 Vajaa 26 kilon laukusta oli ruettava karsimaan kalliit kilot pois, mutta tärkeimmät jäi, mutta mitä otan matkalle mukaan?

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Ensinnäkin, vajaa 3 viikkoa on pitkä aika matkustaa kaukana kotoa, vaatteet sukista miljooniin boxereihin tuli otettua mukaan, samoin myös tärkeimmät eli mäkivermeet.

Mukaan lähti myös luonnollisesti lisäravinteet, superfoodit ja rohdokset! Peruspakettiin mulla kuuluu aina, magnesium, D-vitamiini, viherjauhe, hyvä suola, msm, sekä maitohappobakteerit ja entsyymit. Käytännössä näille kroppa tulis jo toimeen, mutta biohakkeri ei malttanut pysytellä tässä vaan mukaan matkalle lähti myös B-vitamiinit, kurkuma, kookosöljy, chlorella tabut, triphala ja ashwagandha!

Rohdoksista etenkin triphala ja ashwaganda ovat haastavien tilanteiden herroja! Kehon puhdistuminen ja ravinteiden imeytymisen tueksi kolmen yrtin sekoitus triphala. Ashwagandha niittää mainetta aina syöpää ja tulehdusta torjuvilla ominaisuuksillaan! Myös kehon hetkellinen stressitila ja univaikeudet voivat tasapainottua edellä mainituilla valmisteilla, mutta kuka sitä nyt ressais kun pääsee toteuttamaan unelmansa ja lentämään toiselle puolelle palloo!

Edellä mainittu travel-bäki pitää siis huolta kropan vitamiini ja hivenainevarastoista, tukevat hermostoa, sekä tasapainottavat kehoa ja mieltä haastavissa tilanteissa, oli kyse ruoasta tai muuten vain stressaavasta ympäristöstä.

Maassa maan tavalla

En pyri kuitenkaan täydellisyyteen tälläkään reissulla, lähden ennen kaikkea nauttimaan ja fiilistelemään! Tiedän vahvasti kokemuksesta sen, että jos alkaa pyrkimään kotioloihin ja samanlaiseen ruokaan, niin kumpuun kolisee ja stressi on varmaa. Haluan nauttia jenkkien kulttuurista, syödä mitä meille urheilijoille tarjotaan, en kieltäydy pitsasta tai burgerista vaan menen tilanteen mukana, mutta pyrin kuitenkin antamaan keholleni kapasiteettia toimia tilanteissa mahdollisimman optimaalisesti. Siksi mukana on erilaisia purkkeja ja purnukoita, mikäli ruoasta joutuu tinkimään 😉 Maassa maan tavalla. Kolmen viikon bulkille en ajatellut rueta, mutta en myöskään pingottaa liikaa.

Toivottavasti pääsen käymään whole foodissa ja muissa sen tapaisissa hifi mestoissa etsimässä kombuchaa, grass-fedd gheetä ja kaikkee muuta biohäkki-kamaa!

Seuraa meininkiä!

Pyrin olemaan somessa mahdollisimman aktiivinen, nettiyhteys voi olla pienemmillä paikkakunnilla kiven alla, mutta mahdollisuuksen mukaan. Pyrin kuvaamaan pari kooste pätkää reissusta youtubeen, joista varmaan myös pätkiä instaan. Koosteet tulevat varmasti viiveellä, ellen pääse editoimaan jo reissun päällä, mutta let see!

Mikäli eeppinen hyppyreissu trumppilandiin kiinnostaa, niin ota seurantaan mun instagram ja hyppää mun matkaan mukaan! Postailen kuvia ja videoita, sekä ilmoitan ja linkkailen kunhan saan matskua myös youtubeen!

Palataan!

#vihersmoothie