Mäkimies Podcast

Morjesta kaikille hikipannan lukijoille! Syksy pärähti tulla vaan ja paljon hienoja juttuja tulossa! Vedet viilenee ja meininki senkun paranaa! Ihan mahtavuutta 🙂

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Keväällä starttailin Mäkimies Podcast nimeä kantavan podcast sarjan. Oon ollu super fiiliksissä että oon päässy jakamaan ajatuksia ja omia kokemuksia itselleni mieluista väylää. Ehkä myös siksi blogin kirjoitus on jäänyt vähemmälle, koska täällä on vaikea välittää aitoa fiilistä. Ongelmana monesti on myös se että sinut tulkitaan väärin. Podcastissa aito tunne välittyy äänenpainon, hymyn ja yleisen habituksen myötä. Siksi pyrin kuvaaamaan podcastini katseltavaan muotoon YouTubeen.

Podcast nojailee hyvin pitkälti teemoihin; Ihmisyys, urheilu sekä kokonaisvaltainen rento hyvinvointi. Pyrin olemaan rehellinen ja avoin. Teen sellaisia podcastejä joita itse haluaisin kuunnella. Kehityn koko ajan puhujana niin sisällöllisesti kuin myös ulosanniltani. Kehityskaaren voi huomata podcasteja kuunnellessa 🙂

 

Haluan pitää blogin jatkossa aktiivisemmin mukana mm. reseptipostauksien, tai no oikeastaan kaikki pysyy ennallaan, mutta sisältöä tulee aktiivisemmin lisää, nyt kun olen päättänyt täysillä panostaa sisällöntuottamiseen ja hyvän fiiliksen levittämiseen!

Ota siis haltuun mun Podcastit jos aiheet yhtään sattus resonoimaan just teikäläiseen, tilaa mun Youtubekanava ja samalla suporttaat mun juttuja eteenpäin! 🙂 Instagramissa päivittäistä tarinointia niin arkipäiväisistä jutuista, aina diipeimpiin turinoihin!

Huikeeta syksyä kaikille! Voidaan hyvin ja nautitaan elämästä!

T. Ville