3 apuvälinettä tehokkaaseen kehonhuoltoon

Kehonhuolto nopeuttaa lihasten palautumista harjoituksesta ja poistaa kuona-aineita. Säännöllinen ja perusteellinen kehonhuolto kasvattaa lisäksi suorituskykyä sekä parantaa kehon liikkuvuutta. Välineiden avulla kehonhuolto on vieläkin tehokkaampaa.

1. Hierontapallo

- Ilmoitus, artikkeli jatkuu alapuolella -

Jos et halua sijoittaa rahojasi oikeaan, tarkoitusta varten suunniteltuun hierontapalloon, korvikkeeksi kelpaa vallan mainiosti tennispallo. Hierontapallolla on hyvä lämmittää lihaksia sekä hieroa kehon kipupisteitä. Hierontapalloja on olemassa myös pehmeitä nystyräpalloja, joita käytetään laukaisemaan lihasten kireyttä. Nystyräpallolla on myös kätevä rentouttaa jalkapohjien hermoja.

2. Kuminauha

Kuminauha kulkee helposti mukana treenikassissa ja sen avulla voi tehdä samat liikkeet kuin kepillä. Kuminauha on erittäin nivelystävällinen treenikaveri. Kuminauhoja on saatavilla eri leveyksiä ja jäykkyyksiä. Kuminauhaa ei kannata väheksyä, sillä sitä käytetään apuna fysioterapiassa ja kuntoutuksessa.

3. Jumppapallo

Jumppapallo on selkäkivuista kärsivän paras kaveri. Pallon avulla on helppo tehdä erilaisia venyttelyliikkeitä, ja jopa pelkkä jumppapallolla istuminen auttaa harjoittamaan selän tukilihaksia. Jumppapalloa voi hyödyntää monipuolisesti tasapainoharjoituksiin ja kehonhallintaan.

Katso myös

Lisää kommentti