Veistä unelmavartalosi tällä helpolla treenillä

Unelmavartalo on jokaisen haaveissa, mutta aina ei ole aikaa lähteä salille. On kuitenkin olemassa nopea treeni, joka auttaa kiinteyttämään ja vahvistamaan kehoa. Tarvitset vain seinän ja rasva alkaa palaa.

Treeni sisältää neljä yksinkertaista liikettä, jotka suoritetaan seinää vasten. Tee nämä liikkeet vähintään 3 kertaa viikossa ja huomaat tulokset nopeasti. Tämän harjoituksen voi suorittaa milloin ja missä vain. Muista lämmitellä ennen harjoitusta, äläkä unohda venyttelyä treenin jälkeen.

Kyykky seinää vasten

Nojaa selkä seinää vasten ja taivuta polvia kevyesti. Kyykisty 90 asteen kulmaan selkä kiinni seinässä. Pidä asento hetken ja nouse ylös. Jatka liikettä noin minuutin ajan.

Jalkojen nostot seinää vasten

Makaa lattialla selälläsi ja nosta jalat polvet taivutettuna seinälle. Nosta jalkoja ylös, kunnes ne ovat suorassa. Laskeudu aloitusasentoon. Jatka liikettä minuutin ajan.

Punnerrukset seinää vasten

Aloita liike asettumalla seisten punnerrusasentoon seinää vasten. Tee punnerruksia minuutin ajan.

Yhden jalan silta seinää vasten

Asetu selällesi lattialle. Nosta toinen jalka suoraan ylös ja toinen jalka taivutettuna seinää vasten. Nosta takapuolta ylös lattiasta. Jatka liikettä minuutin ajan.

Lähde: mindwaft.com

Katso myös

Lisää kommentti